Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cât de importantă este hidratarea și care sunt alternativele pe care le avem?

“Specialiștii recomandă un consum de aproximativ 2 l de lichide pe zi în funcție de anotimp, dar și de alte variabile. Această cantitate poate fi necesar să fie crescută” – Herbalife. O hidratare optimă se obține prin consumul de apă, dar nu numai. Chiar dacă am fi tentați să consumăm băuturi carbogazoase sau cafea și ceai, în speranța că acestea vor contribui la atingerea obiectivului zilnic, specialiștii ne recomandă să consumăm lichide precum sucuri din fructe sau ceaiuri din plante, în plus față de apă.

Cât de importantă este hidratarea și care sunt alternativele pe care le avem?

Pentru a supraviețui, organismul nostru are nevoie de apă. Mai exact, apa este necesară pentru a permite organismului să îndeplinească funcții importante precum reglarea temperaturii, lubrifierea articulațiilor, prevenirea infecțiilor. În plus, apa contribuie la transportul substanțelor nutritive către celule, permițând în acest fel funcționarea corectă a organelor interne. Totodată, un nivel optim de hidratare este strâns legat inclusiv de calitatea somnului, de dispoziție, sau chiar de abilitățile noastre intelectuale. 

 

“Specialiștii recomandă un consum de aproximativ 2 l de lichide pe zi în funcție de anotimp, dar și de alte variabile. Această cantitate poate fi necesar să fie crescută” – Herbalife.

O hidratare optimă se obține prin consumul de apă, dar nu numai. Chiar dacă am fi tentați să consumăm băuturi carbogazoase sau cafea și ceai, în speranța că acestea vor contribui la atingerea obiectivului zilnic, specialiștii ne recomandă să consumăm lichide precum sucuri din fructe sau ceaiuri din plante, în plus față de apă.

 

De ce să alegi o băutură pe bază de aloe? 

Indiferent ca alegi o băutură cu aloe cu gust ușor de citrice, fără îndulcitori artificiali sau coloranți, sau pe cea cu aromă de mango, fără zahăr, arome sau coloranți artificiali, vei obține cu siguranță numeroase beneficii oferite de conținutul de 40% suc de aloe extras din frunze. Modalitatea de preparare este extrem de importantă întrucât gelul de aloe vera se extrage prin procesare la rece, ceea ce garantează o calitate superioară și un maxim de beneficii pentru organismul uman. Băutura de aloe are un conținut de 97% suc de aloe vera realizat din frunze întregi și este un produs sănătos, întrucât nu se folosesc coloranți, îndulcitori sau arome.

Poți folosi băutură pe bază de aloe pentru a prepara diferite rețete de băuturi precum limonadă cu mentă, băutură cu măr și castravete sau chiar un smoothie.

 

Băutura instant pe bază de plante 

O altă opțiune naturală pe care o ai la dispoziție este să introduci în alimentația ta băutura instant pe bază de plante. Băutura instant pe bază de plante conține 85 miligrame de cafeină, are puține calorii și poate fi savurată atât caldă, cât și rece. Băutura instant pe bază de plante te va ajuta să obții concentrarea de care ai nevoie în fiecare zi, grație combinației de ceai verde și negru. Îți recomandăm ca la prepararea acestor băuturi să folosești fructele preferate, realizând o băutură sănătoasă cu un conținut de 0,2 g de proteine și doar șase calorii.

Pentru a te asigura că oferi organismului tău hidratarea de care are nevoie, poți să îți creezi un mic ritual care să includă prepararea unei băuturi sau ceai la o anumită oră din zi. În acest fel, poți savura o băutură reconfortantă, te pot bucura de o mică pauză, dar poți și să asiguri buna funcționare a organismului tău.

Categorie: Nutriție