Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

ÎNCĂLZEȘTE-ȚI SIMȚURILE CU F1 GOURMET CU AROMĂ DE CIUPERCI ȘI IERBURI

Savurează gustul cremos al ciupercilor completat de aroma dulce dată de ceapă, usturoi și ierburi într-o supă delicioasă! Oferă savoare meselor tale cu noul Formula 1 Gourmet cu aromă de ciuperci și ierburi! Creat din ingrediente vegane, conține un amestec perfect de proteine de înaltă calitate din soia, fibre, arome naturale și 25 de vitamine și minerale cheie!

Obține nutrienții de care are nevoie corpul tău, respectând în același timp preferințele sau cerințele impuse de dietă. F1 cu aromă de ciuperci și ierburi este produs din ingrediente vegane, fără gluten, fără lactoză și fără coloranți artificiali. Este o masă bogată și cremoasă rapid de preparat, cu un echilibru excelent de proteine din soia de înaltă calitate, macro și micronutrienți cheie.

Savurează shake-ul Formula 1 ca un prânz nutritiv sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și controlul eficient al greutății corporale. Beneficii cheie • Bogat în proteine; cu 5g de fibre pe porție • F1 cu aromă de ciuperci și ierburi nu conține coloranți artificiali, zahăr adăugat și este fără gluten. • Chiar și atunci când este savurat în varianta vegană, F1 furnizează mai mult de o treime din necesarul zilnic recomandat de 25 de vitamine și minerale.

 

Mod recomandat de utilizare • Savurează un shake Formula 1 în fiecare zi, echivalentul unei mese sănătoase. Agită ușor recipientul înainte de fiecare utilizare deoarece conținutul se poate sedimenta. Amestecă două măsuri (26 g) cu 250 ml de lapte semi‑degresat fierbinte. Pentru o supă vegană și fără lactoză, amestecă două măsuri (26 g) cu 250 ml de băutură fortificată din soia, fierbinte Pentru controlul greutății: Substituirea a două mese zilnice din cadrul unei diete hipocalorice, cu înlocuitori de masă, contribuie la pierderea în greutate.

 

Înlocuiește două mese pe zi cu un shake delicios Formula 1 și consumă o masă echilibrată. Pentru o nutriție echilibrată și menținerea greutății: substituirea unei mese a zilei din cadrul unei diete hipocalorice cu un înlocuitor de masă, contribuie la menținerea greutății corporale după pierderea în greutate. Înlocuiește o masă pe zi cu un shake delicios Formula 1 și consumă două mese echilibrate. Poţi atinge obiectivul caloric zilnic și prin consumul unor gustări nutritive. Acest produs este destinat să fie utilizat numai ca parte a unei diete cu valoare energetică redusă, alături de alte alimente care constituie componente necesare ale unei astfel de diete, în combinaţie cu o activitate fizică regulată. Este important să se consume zilnic o cantitate corespunzătoare de lichide. Este important să se respecte întocmai aceste instrucţiuni.

Detalii aici - https://curedeslabire.ro/herbalife-formula-1-gourme.html