Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Comitetul Consultativ in Nutritie

Avind ca deziderat - Herbalife = cel mai renumit brand de nutritie din lume , Comitetul Consultativ este in permanenta extindere si include experti de top din intreaga lume din domeniul nutritiei si sanatatii, care dezvolta programe educationale si de instruire cu focus pe nutritie si activitate fizica, doua componente de baza ale stilului de viata sanatos.

NAB este prezidat de Profesorul David Heber, Ph.D., activitatile sale sunt ghidate de Luigi Gratton, M.P.H, Vice-Presedinte pentru Educatie in Nutritie, Steve Henig Ph.D. este Director stiintific Herbalife, responsabil de Cercetarea si Dezvoltarea produselor companiei.

Laureatul Premiului Nobel in Medicina Louis Ignarro, Ph. D. este un membru al Consiliului Consultativ in Nutritie (NAB) al Herbalife si consiliaza compania cu privire la progresele din domeniul stiintei in nutritie.

Comitetul include experti din regiunea EMEA precum: Marion Flechtner-Mors, Ph.D. ( Germania), profesor Lazlo Halmy  (Ungaria), profesor Alla Pogozheva, Ph.D. (Rusia), Julián Álvarez García (Spania), Joaquim Caetano (Portugalia) si profesor Sitaras Nikolaos, Ph.D. (Grecia).