Beta heart Herbalife supliment pentru scaderea colesterolului

Beta heart Herbalife supliment pentru scaderea colesterolului
168,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Beta heart - pudra cu Beta-Glucan este un produs care ajuta la mentinerea sau scaderea colecterolului. Beta heart este sub forma de pudra cu aroma de vanilie, avand ca ingredient principal OatWell TM beta-glucan din ovaz.

In urma studiilor clinice realizate, s-a demonstrat ca acest ingredient ajuta la mentinerea unei valori bune a colesterolului din sange.

Acest supliment se consuma 1 data pe zi si este foarte usor de utilizat: amesteca 2 masuri de pudra cu apa sau suc de fructe. De asemenea poate fi adaugat si intr-un shake Formula 1

Beneficiile consumarii 1 portie/zi:

- are un continut bogat in fibre (3 gr)
- iti ofera 1,5 gr de beta-glucani din ovaz
- este o sursa de proteine
- 1 portie are 25 kcal

Impreuna cu un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa, bogata in fibre, cereale integrale, carne alba sau peste, Bet heart te ajuta sa reduci colesterolul.

Acest produs contine 229 gr de pudra necesar pentru 1 luna de consum zilnic a unei portii de 3 gr.

Descriere

Detalii

Beta heart - pudra cu Beta-Glucan este o pudra nutritiva ce contine beta-glucan din ovaz. Beta-glucanul ajuta la o mentinere buna a valorilor colesterolului. Prin consumul zilnic a 3gr de beta-glucan, poti beneficia de efectele pozitive ale acestui produs. Stilul de viata influenteaza direct colesterolul fiecaruia dintre noi. De aceea daca urman o dieta santoasa bogata in fibre, cereale integrale, carne alba sau peste impreuna cu activitati fizice ajutam la cresterea colecterolului bun (HDL).
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Beta heart Herbalife supliment pentru scaderea colesterolului

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.