Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cos.

"Ziua buna se cunoaste de dimineata " - spune un celebru proverb romanesc.
Pentru ca stim ca vrei sa-ti incepi ziua in forta, plin de energie iti recomandam sa incepi ziua cu un mic dejun si nu orice mic dejun. Studiul intreprins de Herbalife legat de "Atitudini si obiceiuri legate de sanatate si nutritie" indica ca doar 42% dintre romani fac acest lucru. Cit despre alegerile acestora preferam sa nu intram in detalii.


Recomandarea mea este sa tratezi micul dejun ca principala masa a zilei si sa incepi ziua cu o masa sanatoasa cu un continut ridicat de nutrienti si numar scazut de calorii.

Shake-ul Formula 1 reprezinta sursa perfecta de carbohidrati complecsi, proteine, vitamine si minerale pentru a-ti incepe ziua in cel mai bun mod cu putiinta.


Usor si rapid de pregatit, delicios si plin de nutrienti esentiali, Micul Dejun Sanatos Herbalife este bogat in proteine, te ajuta sa dezvolti masa musculara slaba, fiind totodata controlat din punct de vedere caloric  (220 de kcal).

In cazul in care doresti sa pierzi citeva kilograme iti recomandam inlocuirea a 2 mese principale cu shake-uri proteice.
Gama variata de arome precum si numeroasele retete pe care le poti crea folosind lapte, lapte de soia, lapte de migdale, fructe si propria imaginatie te vor determina sa adopti cu usurinta noul stil de viata.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mic dejun sanatos

   

Produse 1 pana la 12 din 16 total

  1. 1
  2. 2

   

Produse 1 pana la 12 din 16 total

  1. 1
  2. 2