Protein Drink Mix Herbalife

Protein Drink Mix Herbalife
168,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Bautura proteica - Protein Drink Mix de la Herbalife te ajuta sa cresti aportul de proteine zilnic.Poate fi consumat atat ca gustare, atunci cand este preparat cu apa, cat si adaugandu-l la shake-ul preferat (Shake Formula 1). Aceasta bautura are un gust placut de vanilie si un aport caloric scazut. Protein Drink Mix contine vitaminele B și B12 care ajuta la un metabolism energetic normal precum și zinc, mangance ajuta la protejarea celulelor impotriva stresul oxidativ.

Beneficiile consumului Protein Drink Mix:

- un aport de 15 gr de proteine de inalta calitate / portie
- contine 20 de vitamine si minerale / portie.
- are 108 kcal / porție
- un aport de 7g de carbohidrați / portie

Mod de preparare:

- se amesteca 2 masuri (28g) de Protein Drink Mix cu 250 ml de apa rece, daca se consuma ca o gustare intre mese .
- se adauga 1 masura (14 g) la 2 masuri de Formula1 Shake si se amesteca cu 250 ml de apa rece, daca doresti o masă rapidă și delicioasă, bogată în proteine .

Cutie: 588 gr
Descriere

Detalii

Modul perfect de a-ți crește aportul de proteine este bautura Protein Drink Mix de la Herbalife . Acest produs poate fi consumat in 2 feluri: ca o gustare intre mese, atunci cand este preparat cu apa, sau ca o gustare proteică controlată caloric agaugandu-l la shake-ul preferat F1 pentru o băutură cremoasă, bogata in proteine. Proteink Drink Mix cotine vitamine si minerale, carbohidrati si proteine de inalta calitate. Acest produa are un gust delicios de vanilie.
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Protein Drink Mix Herbalife

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.