Omega 3 - Herbalifeline Max

Omega 3 - Herbalifeline Max
112,00 RON

Disponibilitate: in stoc

Omega 3 este un acid gras absolut necesar organismului, si care are numeroase beneficii pentru sanatatea ta. De accea Herbalife a creat Omega 3 - Herbalifeline Max bogat în acizi grași Omega-3 EPA și DHA - grăsimile "bune" care contribuie la funcția normală a inimii, precum și la menținerea tensiunii arteriale normale și a nivelului trigliceridelor din sânge.DHA contribuie, de asemenea, la menținerea funcției și viziunii normale a creierului.

Acizii grasi Omega 3 nu pot fi produsi de catre organism. Prin consumul de peste: somon, hering, macrou oferi organismului tau un aport de Omega 3. Insa stim ca alimentatia ta zilnica nu poate oferi nivelul optim de Omega 3 necesar.

Beneficiile Herbalifeline Max:

- EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii* (1 capsulă)
- DHA contribuie la menținerea vederii normale** (1 capsulă)
- DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului** (1 capsulă)
- DHA și EPA contribuie la menținerea concentrațiilor normale de trigliceride din sânge*** (4 capsule)
- DHA și EPA contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale**** (5 capsule)


Pe lângă aceasta, combinaţia exclusivă Herbalifeline Max include uleiuri esenţiale de cimbru şi mentă şi este încapsulat într-o capsulă unică de gel (care este potrivită pentru vegetarieni) pentru a elimina orice gust.

Cutie: 30 de capsule
Descriere

Detalii

Omega 3 Herbalifeline Max este un supliment alimentar cu amestec exclusiv de uleiuri de peste Omega-3 din surse sustenabile, care contine doi acizi grasi esentiali EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Capsulele Omega 3 cu ulei de peste oferă nutritie de calitate pentru creier, ochi și inimă. Herbalifeline Max are un nivel RIDICAT de EPA și DHA / capsula, care furnizează beneficii pentru inima, ochi si creier. EPA şi DHA sunt doi dintre cei mai importanti acizi graşi Omega 3.care ajuta la o buna functionare a organismului. Mod recomandat de utilizare: Luați 1, 4 sau 5 capsule pe zi (în funcție de beneficiile pe care vreți să le obțineți) cu apă, repartizate odată cu mesele principale ale zilei.
Comentarii

Produse din aceeasi categorie cu - Omega 3 - Herbalifeline Max

Etichete produse

Folositi spatii pentru a separa etichete. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.