Product was successfully added to your shopping cart.

PHYTO COMPLETE Herbalife - arzător grăsimi

Disponibilitate: in stoc

290,00 RON

PHYTO COMPLETE Herbalife - arzator grăsimi 

Phyto Complete conține Fiit-NS™, ingredient dovedit științific că sprijină reducerea circumferinței taliei, a grăsimii abdominale și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energieîn combinație cu un program de nutriție echilibrată și exerciții fizice. Subiecții studiului au avut un IMC de 25+, rezultate observate după 12 și/sau 16 săptămâni.

Fiit-NS™ este proprietatea Fytexia.

https://www.herbalife.ro/ingrediente/fiit-ns/

Phyto Complete conține Fiit-NS™, ingredient dovedit științific că sprijină reducerea circumferinței taliei, a grăsimii abdominale și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energie*.

CE ESTE FIIT-NS™?

Fiit-NS™ este un amestec de polifenoli extrași din fructe și legume. Polifenolii sunt o clasă de fitonutrienți, un nume larg pentru o varietate de compuși produși de plante. Acești compuși se găsesc în mod natural în plante și sunt cunoscuți a fi antioxidanți puternici, cu multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi susținerea sănătății metabolice.

Amestecul de polifenoli folosit în Fiit-NS a fost studiat științific și conține extracte botanice de ceai verde, grapefruit, struguri, morcov negru și guarana cu vitamina B3 și cofeină. Vitamina B3ajută organismul să producă energie susținând metabolismul, reducând în același timp oboseala și extenuarea. Acest lucru, împreună cu o circumferință redusă a taliei, dar și având o masă de grăsime abdominală redusă, poate ajuta oamenii să se simtă mai bine și mai sănătoși (1,2).

Studiile arată că Fiit-NS oferă următoarele beneficii pentru sănătate, împărțite în trei categorii:

 Reducerea grăsimii abdominale și a circumferinței taliei

 Administrarea a 900 mg Fiit-NS™ zilnic, timp de 16 săptămâni, a dus la reducerea circumferinței taliei (-1,1 cm) și la scăderea masei adipoase abdominale (-1,0 kg) (2). Un stil de viață mai activ, raportat după administrarea Fiit-NS™, poate contribui, de asemenea, pozitiv la îmbunătățirea parametrilor corpului.

 Circumferința taliei este unul dintre principalii factori ușor de măsurat care indică starea sănătății noastre metabolice. Rezultatele studiului științific sugerează că un consum regulat de Fiit-NS nu numai că a îmbunătățit măsurătorile și compoziția corpului, dar a avut și un impact pozitiv asupra factorilor de risc metabolic (2).

 Vitalitate

 Un stil de viață mai activ, raportat după administrarea Fiit-NS™, poate contribui, de asemenea, în mod pozitiv la calitatea vieții legată de sănătate și la bunăstare, inclusiv la funcționarea fizică și la vitalitate.

 Îmbunătățirile privind funcționarea fizică și vitalitatea au fost raportate ca fiind cele mai mari beneficii privind calitatea vieții legată de sănătate după utilizarea Fiit-NS™ (2). Îmbunătățirea calității vieții legată de sănătate a fost evaluată folosind studiul de sănătate de scurtă durată (SF-36) ca standard de măsurare. 

 Energie

 Vitamina B3 din Fiit-NS™ lucrează împreună cu diverși polifenoli și cofeină pentru a ajuta organismul să susțină metabolismul energetic, reducând în același timp oboseala și extenuarea (1, 2). Aceasta, în combinație cu o circumferință redusă a taliei și o masă redusă de grăsime abdominală, pot ajuta oamenii să se simtă mai bine și mai sănătoși (1, 2).

 Rezultatele enumerate mai sus demonstrează beneficiile pentru sănătate ale Fiit-NS™ asupra persoanelor supraponderale și obeze (IMC de 25+), cu îmbunătățiri raportate după un tratament de 12 și/sau 16 săptămâni folosind zilnic 900 mg de Fiit-NS™ .


 Conține cafeină naturală din guarana
 Conține crom care susține metabolismul normal al macronutrienților
și menținerea nivelului normal de glucoză din sânge
 Conține vitamina C și vitamina B3 (niacină), care contribuie la un metabolism energetic normal și la
reducerea oboselii și epuizării

Această capsulă bogata în fitonutrienti contine cofeină naturală și vitamina C, vitamina B3, crom si extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit,
struguri și morcov negru.

 

 

PROVENIT DIN NATURĂ SUSTINUT DE STIINTĂ

studiu clinic Fytexia:

https://fytexia.com/fiit-ns-qualityoflife/