Product was successfully added to your shopping cart.

REBUILD STRENGTH Herbalife 24

100 1 100 0

Disponibilitate: in stoc

340,00 RON

Iti place sportul si mergi la sala in fiecare zi? Atunci Rebuild strength - proteine pentru sportivi este produsul de care ai nevoie. Consumat dupa antrenament, Rebuild Strength contribuie la cresterea masei musculare prin aportul de proteine. Scopul principal al acestui supliment este sa reconstruiasca proteinele din muschi. Acest produs este testat clinic si certificat 100%.

Cine are nevoie de Rebuild Strength? - persoanele care ridic greutati in timpul antrenamentului - sportivii de performanta (atleti, jucatori de fotbal etc) - persoanele care desfasoara activitati sportive intense si au nevoie de un aport ridicat de proteine.

Cum se prepara si consuma? - se adauga 5 masuri (circa 50gr) in 250 ml de apa si se omogenizeaza - a se consuma 1 data/zi la circa 30 minute dupa un antrenament intens.

Care sunt bebeficiile consumlui Rebuild Strength? - contine 25gr de proteine ​​lactate de înaltă calitate, plus aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA) * care ajuta la recuperarea masei musculara - Fierul ajuta la formarea globulelor rosii din sange si oxigenarea tesuturilor - contine carbohidrati care ajuta la absorbtia proteinelor in muschi dupa antrenament Acest produs NU contine coloranti artificiali sau indulcitori artificiali.

Cutie: 1000 gr.  Aroma de ciocolata

*BCAA-AMINOACIZII ESENŢIALI CU CATENA RAMIFICATĂ
CONTRIBUIE LA SUSŢINEREA REFACERII MUSCULARE

herbalife rebuid strenght ajuta refacerea masei musculare

Aminoacizii sunt componenta de bază a proteinelor. Aminoacizii esențiali sunt foarte importanți și pot fi furnizați doar prin alimentație. În nutriție, termenul „esențial” se aplică pentru orice nutrient care nu poate fi produs în organism și în consecință, nu trebuie să lipsească din alimentație. Aminoacizii esenţiali cu catena ramificată (BCAA) sunt o categorie aparte de aminoacizi, denumiţi după structura lor ramificată, fiind extrem de importanţi în susținerea creșterii musculare